Syn & Skøn

Begrebet syn og skøn kan beskrives som en fagkyndig besigtigelse (syn) med en efterfølgende bedømmelse (skøn) og anvendes i forbindelse med en tvist imellem to eller flere parter.
Syn og skøn benyttes ofte i retssage som en del af bevisbyrden, hvorfor det er meget vigtigt, at opgaven udføres af en person med ekspertise på det pågældende sagsområde.
image

Syn og skøn kan omfatte såvel den faste ejendom, som lejeforhold og skattesager med tilknytning til ejendomme. I forbindelse med syn og skøn kan vi som følge af mange års erfaring og gennemførelsen af et stort antal sager tilbyde enhver form for rådgivning.
image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.