Administration af udlejningsejendomme

I Grøndal har vi personer med op til 45 års erfaring. Det store erfaringsgrundlag er nødvendigt for at kunne tilbyde en administration, der når hele vejen rundt om ejendommen og for at kunne afhjælpe de fleste opståede situationer internt.

image

Administration af udlejningsejendomme kræver indgående kendskab til regler og praksis. Det er altafgørende for, om ejeren af ejendommen opnår det optimale udbytte af sin investering.

En god administrator optimerer den løbende drift

Kendskab til praksis i lokalområdet, især om lejefastsættelser, udfærdigelse af lejekontrakter med korrekt indhold og omhyggelig varetagelse af både ejers og lejeres legale interesser, er nogle af de væsentlige krav, der stilles til en god ejendomsadministration.

Grøndal tilbyder desuden en overskuelig og brugbar online-adgang. Det giver mulighed for at følge økonomien og administrationen helt tæt med fuldt overblik over ejendommens aktiviteter. Økonomisk transparens sikrer, at budgetterne overholdes og skaber besparelser i udgiften til revision.

image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.