Vurdering

En ekstern vurdering fra en erfaren valuar er en sikkerhed for, at en ejendom eller et ejendomskompleks er korrekt værdiansat. Vi udarbejder vurderingsrapporter til banker, revisorer, advokater og virksomheder, som beskriver de forhold, der ligger til grund for ejendommenes værdi.

image

Flere virksomheder og foreninger vælger at få udarbejdet en ekstern vurderingsrapport. En vurdering kan nemlig være relevant i en lang række tilfælde, eksempelvis i forbindelse med årsregnskab, skat, ajourføring af virksomheders aktiver, sale & lease back, tvangsauktion, nødlidende ejendomme og generationsskifte.
image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.