Administration af andelsboligforeninger

Administration af andelsboligforeninger bliver stadig mere økonomisk og juridisk kompliceret. Med mange års erfaring på området har Grøndal opbygget en unik kompetence til at yde den professionelle rådgivning, som andelsboligforeningernes bestyrelser har brug for.

image

Det kræver en god forståelse for de forskellige aktiviteter, der knytter sig til en andelsboligforening, for at kunne forestå administrationen. Vi sikrer derfor den tætte dialog med bestyrelsen og andelshaverne, som er en nødvendighed for et tilfredsstillende samarbejde.

Grøndal lægger stor vægt på dygtighed, fleksibilitet, erfaring og viden, og det er vigtigt for vores administration, at vi tilbyder al den hjælp, som der er brug for.

Grøndal tilbyder desuden en overskuelig og brugbar online-adgang. Det giver mulighed for at følge økonomien og administrationen helt tæt med fuldt overblik over ejendommens aktiviteter. Økonomisk transparens sikrer, at budgetterne overholdes og skaber besparelser i udgiften til revision.


En god administrator tjener sig selv hjem

Administration er en driftsomkostning, men for Grøndals kunder bliver denne ofte tjent mere end hjem igen, med konkrete besparelser og driftsoptimeringer, som beviseligt øger ejendommens værdi.

Det er væsentligt, at ejendommen vedligeholdes og - mulige - renoveringer nøje planlægges for at undgå pludselige store istandsættelser, som kan være ødelæggende for foreningens og ejernes økonomi.

image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.