image
Kurt Grøndal
Partner
Valuar og Statsautoriseret ejendomsmægler
Beskikket som sagkyndig
(I henhold til retsplejeloven § 404)

Kurt Grøndal har i mere end 40 år drevet selvstændig virksomhed i Nordsjælland med formidling af ejendomme i videste omfang, herunder forretningssalg, virksomhedsoverdragelse, udlejninger og vurderinger. Siden 1990 specialiseret sig, især i ejendomsadministration og rådgivning samt vurderinger af alle typer ejendomme, herunder syn og skøn.image
Daniel Grøndal
Partner
Cand.merc.
(Handelshøjskolen i København)
DiplomValuar (stud.)

Daniel Grøndal er i 2011 blevet partner i ejendomsadministrations Grøndal og er derved indgået i ansvaret for den daglige administrationsstyring af ejendommene. Har det daglige ansvar for den økonomiske rådgivning som følger med enhver form for administration af ejendomme.
image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.