Ejendomsadministration

Grøndal Ejendomsadministration varetager i dag administrationen og den daglige drift af flere ejendomme, der omfatter både bolig og erhverv. At bo godt er et privilegium, de fleste mennesker sætter højt. Et rart sted at være under ordnede forhold med gode naboskaber, giver færrest mulige problemer og bedst mulig økonomi.

image

Uanset om vi taler om udlejningsejendomme hvor ejeren har hele ansvaret, eller mindre ejerandele hvor de enkelte ejere er en del af et fællesskab, større eller mindre, er en effektiv administration af ejendommen det bedste for alle parter. At bo som lejer eller ejer med færrest mulige bekymringer kræver en professionel ejendomsadministrator, som tager ansvar, kender lovgivningen og ikke mindst, betaler regninger til tiden. - med andre ord: en engageret medspiller.

image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.