image

Den 1. juni 2011 indførtes mulighed for at få et fradrag for lønudgifter til hjælp og istandsættelse i hjemmet.

Fradraget er benævnt Servicefradrag. Fradraget udformes som et ligningsmæssigt fradrag, hvilket svarer til et tilskud på ca. 1/3 del af lønudgiften. Fradraget gives til personer, der er fyldt eller fylder 18 år i indkomståret og kan maksimalt udgøre 15.000 kr. pr. år pr. person. Ordningen gælder både ejer og lejeboliger. Ved en lønudgift på 15.000 kr. så kan du spare 5.000 kr. af udgiften i SKAT. Servicefradraget dækker både ydelser vedrørende boligens ydre og indre rammer. Vi skal dog henvise til SKAT's hjemmeside ,hvor du kan læse en nærmere beskrivelse af hvilke lønudgifter, der kan gives fradrag for.

image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.