Ejerforeninger

Grøndal tilbyder en ejendomsadministration som er professionel, kompetent og effektiv for at ejerforeningen kan opnå den bedst mulige økonomi.

image

En velfungerende ejerforening er vigtig, uanset om de enkelte ejerlejligheder anvendes til erhverv eller som bolig og uanset om ejeren selv benytter den eller bruger den til udlejning.

Grøndal tilbyder desuden en overskuelig og brugbar online-adgang. Det giver mulighed for at følge økonomien og administrationen helt tæt med fuldt overblik over ejendommens aktiviteter. Økonomisk transparens sikrer, at budgetterne overholdes og skaber besparelser i udgiften til revision.

En god administrator aflaster bestyrelsen mest muligt

Bestyrelsesarbejde er ofte en frivillig, ulønnet bibeskæftigelse, og Grøndal ser det som sin opgave at aflaste mest muligt.

Hos os er ejerforeninger garanteret en professionel rådgivning og juridisk bistand foreksempel i forbindelse med vedtægtsfortolkning og -ændringer, udformning af dagsordener og dirigenthverv på generalforsamlinger, så ejerforeningen altid kan træffe sin beslutning på et juridisk korrekt grundlag.

Det er væsentligt, at ejendommen vedligeholdes og - mulige - renoveringer nøje planlægges for at undgå pludselige store istandsættelser, som kan være ødelæggende for foreningens og ejernes økonomi.

image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.