image

Grøndal Ejendomsadministration

Grøndal varetager i dag administrationen og den daglige drift af flere ejendomme, der omfatter både bolig og erhverv. At bo godt er et privilegium, de fleste mennesker sætter højt. Et rart sted at være under ordnede forhold med gode naboskaber, giver færrest mulige problemer og bedst mulig økonomi.

mere information
image

Vurdering

En ekstern vurdering fra en erfaren valuar er en sikkerhed for, at en ejendom eller et ejendomskompleks er korrekt værdiansat. Vi udarbejder derfor vurderingsrapporter til revisorer, advokater, banker og virksomheder, som beskriver de forhold, der ligger til grund for ejendommens værdi.

mere information
image

Syn og Skøn

Begrebet syn og skøn kan beskrives som en fagkyndig besigtigelse (syn) med en efterfølgende bedømmelse (skøn) og anvendes i forbindelse med en tvist mellem to eller flere parter. Syn og skøn benyttes ofte i retssager, som en del af bevisbyrden, hvorfor det er vigtigt, at opgaven udføres af en person med ekspertise på det pågældende sagsområde

mere information
image

Konfliktløsning

I forbindelse med forligsforhandlinger, tvister eller andre konflikter kan Grøndal tilbyde rådgivning og medvirken til mægling mellem parterne. Retslig behandling er ikke i ethvert tilfælde det optimale for parterne. Vi vurderer derfor nøje i samråd med parterne de forretningsmæssige hensyn for at finde den bedste løsning af tvisten.

mere information
image

Udlejningssejendomme

Grøndal har stor erfaring med at håndtere de økonomiske og juridiske aspekter i forhold til udlejede ejendomme

image

Ejerforeninger

Grøndal har mange års erfaring i at give individuelle løsninger skræddersyet til den enkelte ejerforening

image

Andelsboligforening

Grøndal har stor indsigt i de særlige forhold som gør sig gældende ved administration af en andelsboligforening.

Fælleslån en god løsning

image

Fælleslån en god løsning for ejerforeninger. Fælleslånet er nemlig en fleksibel løsning, der tilbyder begge muligheder for finansiering.

Læs mere

Servicefradrag

image

Den 1. juni 2011 indførtes mulighed for at få et fradrag for lønudgifter til hjælp og istandsættelse i hjemmet.

Læs mere

Skattefri godtgørelser

image

Skattefri godtgørelser til bestyrelsesmedlemmer og ulønnede medhjælp i foreninger

Læs mere
image

Etiske normer

Vi garanterer en professionel administration og en etik som overholder forskrifterne som er udgivet af Ejendomsforeningen Danmark

image

Bliv ringet op

Vi kan altid træffes på tlf. 48 26 50 44, men samtalen bliver ofte bedre, hvis vi er forberedt. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

image

Book et møde

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde om, hvordan vi kan aflaste jer og forbedre driften på netop jeres ejendom.